Ini Adalah Kelas Live Secara ONLINE PERCUMA. Tidak Ada Kos Yang Dikenakan, Tetapi Seat Adalah Sangat Terhad…

Hari
Jam
Minit
Saat

ATTENTION! Anda staff government? Dah penat pindah rumah sewa, rasa nak sangat-sangat
buat rumah sendiri. Anda memang ada tanah tapi tiada deposit utk bina rumah, pening-pening...

Dibongkarkan.. Rahsia Bina Rumah Idaman Tanpa Down Payment Dan Elak Ditipu

Daftar sekarang untuk tempah tempat anda sebelum pendaftaran ditutup. Pendaftaran adalah PERCUMA!

3 Rahsia yang bakal dibongkarkan dalam kelas online eksklusif ini:

Tips Bina Rumah Dengan Kos Minimum

Ketahui cara bagaimana anda boleh bina rumah dengan belanja yang paling minimum. Tak perlu bergolok gadai, korek simpanan atau pecah tabung.

Tips Bina Rumah Dengan Kos Minimum

Ketahui cara bagaimana anda boleh bina rumah dgn belanja yang paling minimum. Tak perlu bergolok gadai, korek simpanan atau pecah tabung.

Tips Memilih Kontraktor Yang Betul

Apakan tips untuk memilih kontraktor yang betul supaya anda tidak ditipu dan mengalami kerugian yang besar.

Pengurusan Fasa Membina Rumah

Ketahui fasa-fasa penting sepanjang proses bina rumah. Ingat, anda bukan beli rumah siap, tapi bina rumah. Jadi berkawanlah dengan masa, demi kepuasan anda sekeluarga.

Akibat-akibat Pemilihan Kontraktor Yang Salah

Ketahui akibat yang anda akan tanggung selama berpuluh-puluh tahun sekiranya anda salah memilih kontraktor.

Cara Mengira Kelayakan Membina Rumah

Saya akan kongsikan cara untuk mengira kelayakan anda untuk membina rumah. Sebenarnya tak susah pun nak tahu kelayakan pinjaman perumahan LPPSA. Kami kongsikan bagaimana anda boleh kira kelayakan pinjaman dalam masa 5 minit.

(Daftar segera sebelum kuota penuh!)

APA KATA PELANGGAN

"Setiap inci kak Hani gerak dalam rumah ni rasa bersyukur sangat-sangat"

Cikgu Ahmad Fadzli & Puan Hanifah, Kg Padang Luas, Jerteh, Terengganu

Terima kasih Evobina siapkan rumah ni. Syukur sangat-sangat. Setiap inci kak Hani gerak dalam rumah ni rasa bersyukur sangat-sangat.

Master bedroom just nice. Besarnya sesuai je utk kami. Ruang dapur best & memudahkan kerja memasak. Overall kami sangat-sangat suka & bersyukur. Terima kasih banyak2 Evobina.

"Kerja buat yang pantas, kualiti bahan binaan yang bagus dan workmanship kerja yang baik!"

- Encik Masnawi Abdul Rahman, Banglo Kg Surau Hj Daud, Kuala Terengganu

Alhamdulillah, Evobina banyak memudahkan dlm urusan pembinaan rumah. Kerja buat yang pantas, kualiti bahan binaan yang bagus dan workmanship kerja yang baik. Highly recommended pada mereka2 yang sedang mencari trusted developer utk mendapatkan rumah idaman. 👍🏽

"Kalau nak buat rumah atas tanah sendiri, buat dengan Evobina la.."

- En fikri hilmie, banglo Kg Padang Macang, Kuala Terengganu

Kalau nk buat rumoh atas tanah sendiri, buat dgn Evobina la.. Highly recommended! Design terkini, kualiti kerja terbaik, material berkualiti, masa pembinaan ikut jadual, Servis pelanggan tiptop👍👍👍 Saya bagi 5 bintang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Scroll to Top